Ми пишаємомось нашою роботою

День Незалежності України


 

30-та річниця незалежності України відзначається в Україні у 2021 році з нагоди річниці проголошення незалежності України 1991 року. У межах відзначення 30-річчя незалежності України планується провести понад 150 святкових заходів по всій країні під слоганом «Ти у мене єдина». Заходи триватимуть з 22 до 24 серпня 2021 року і включатимуть проведення міжнародних самітів, вручення державних відзнак, проведення святкових концертів, підняття прапора у День Державного прапора України 23 серпня, а також проведення військового параду на День незалежності України — 24 серпня

Компанії Асоціації активно прийняли участь у військовому параді, окремо хочемо наголосити на окремий випадок:

Так, 12 грудня 2020 року на День Сухопутних військ, на території 169-го навчального Центру «Десна» Головою Правління Асоціації Русланом ДЖАЛІЛОВИМ було презентовано Президенту України – Верховному Головнокомандувачу Володимиру ЗЕЛЕНСЬКОМУ концепцію компанії КВП «СИНЕРГІЯ» щодо застосування робототехніки у сучасному бою.

Президент із захопленням сприйняв перспективу застосування такої техніки та підтримав ініціативу Голови Правління про необхідність продемонструвати робототехніку народові України, під час проведення святкового параду з нагоди 30-ої річниці Незалежності України. Після надання обіцянки, щодо готовності виконати зазначене завдання, Голова Правління Руслан ДЖАЛІЛОВ консолідував всі компанії про негайне організацію з підготовки зразків до параду військ.

Результатом роботи, незважаючи про відсутність фінансової підтримки з боку держави, було бездоганне виконання Асоціацією поставленого завдання та у складі механізованої колони була коробка з роботизованими наземними комплексами. Окремо хочемо наголосити,  що у стислі терміни та за власні обігові кошти компанією КВП «СИНЕРГІЯ» під завдання Верховного Головнокомандувача розробила новітню та сучасну багатоцільовий транспортер переднього краю БТПК «МИРОТВОРЕЦЬ».

Народом України та світовим суспільством було надано високу оцінку за проведену роботу керівництвом Асоціації та її компаніям. Зазначена подія високо підняла репутаційні рейтинги держави у складної галузі виробництва.

Виходячи із високих досягнень у стратегічної галузі промисловості, для підтримання морального, патріотичного настрою і духу колективу громадської спілки, вдячності громадянам України за віддану працю у напрямку підвищення обороноздатності нашої держави, ми звернулись з клопотанням до Офісу Президента України про державне нагородження нижче вказаних посадових осіб:

Голову Правління Громадської спілки «Асоціація виробників озброєння та військової техніки України» – ДЖАЛІЛОВА Руслана Володимировича;

Технічного директора ТОВ «Конструкторсько-виробничого підприємства «СИНЕРГІЯ» – КУЗЬМУ Олександра Олександровича;

Головного конструктора ТОВ «Конструкторсько-виробничого підприємства «СИНЕРГІЯ» – БОНДАРЕНКО Миколу Олександровича;

Директора ТОВ «СПЕЦСЕРВІС» ОЛИЩУКА Миколу Вікторовича.

Сподіваємось на підтримку приватного оборонно-промислового сектору країни та подальшу співпрацю у питаннях покращення матеріально-технічного оснащення нашого війська.

Голова Наглядової Ради

генерал-лейтенант запасу   Дмитро УМАНЕЦЬ