Ми пишаємомось нашою роботою

Дайджест новин Асоціації за червень 2021 року


Пропонуємо вашій увазі дайджест новин Асоціації за червень місяць поточного року.

Як приємно, що вже закінчилися карантинні обмеження і є можливість проводити ділові зустрічі та різноманітні заходи. Ми за цим дуже скучили.

Тож, місяць, що минає, був для нас насиченим різноманітними корисними подіями.

🌞 02.06.21 – Голова Правління Асоціації Руслан Джалілов спільно з нашим діловим партнером – керівництвом ТОВ “Сайнс Технолоджі” (членом правління Асоціації) був запрошений на святкову подію, присвячену відкриттю прямого авіасполучення між Україною та Королівством Саудівська Аравія.

Компанія Flynas з цього часу буде організовувати прямі перельоти між двома країнами. Раніше долетіти до Саудівської Аравії можливо було лише через Туреччину, що було не дуже зручно.

З відкриттям прямого авіасполучення час польоту з України до Саудівської Аравії складатиме лише 5 годин.

Ця подія є черговим кроком в розширення співпраці між двома державами, в т.ч. у сфері оборонної промисловості.

Завдяки активній діяльності ТОВ “Сайнс Технолоджі” Асоціацією налагоджено дружні відносини та розширено торговельно-економічні зв’язки між Україною та Саудівською Аравією.

🌞 03.06.21 – керівництвом Асоціації проведено зустріч з віцепрезиденткою з публічної політики й урядування Київської школи економіки (Kyiv School of Economics, KSE) Оксаною Сироїд.

КSE належить до категорії найкращих шкіл Центральної та Східної Європи, готуючи майбутнє покоління економістів та управлінців світового рівня.

Провели цікаву та конструктивну розмову.

KSE спільно з Державним концерном “Укроборонпром” планують в липні поточного року провести конференцію з питань безпеки та оборони у м. Одеса.

Вирішили, що Голова Правління Асоціації Руслан Джалілов та ряд компаній, які входять до Асоціації, візьмуть участь в даній конференції.

За результатами зустрічі домовилися про подальше співробітництво у напрямку оборони та безпеки.

🌞 15 – 18.05.21 – відбулася наймасштабніша подія року в оборонній галузі – виставки “Зброя та безпека” і “Авіасвіт-XXI”, співорганізатором яких виступив Мінстратегпром.

На виставках були широко представлені державні та приватні компанії, які демонструють нову військову техніку, інноваційні розробки у безпековій сфері.

Керівництво Асоціації та її компанії брали активну участь у виставці.

ТОВ «ЮЕЙ ДЕФЕНС» представлений програмно-апаратний комплекс «ICoMWare»: це – унікальне поєднання системи управління боєм, інтерфейсів з існуючими комунікаційними засобами, інтеграції з бортовими системами, датчиками та сенсорами.

Одночасна інтеграція різнорідних мереж: радіо, супутникових, радіорелейних.

 Компанією “COMBAT CпН” представлено принципово нові зразки військової одягу і амуніції, які не поступаються світовим стандартам і адаптовані під нашу місцевість і озброєння.

ТОВ “Укрспецсистемс” представлено новий БПЛА PD-2;

 ТОВ “ПРОКСІМУС” – новий протидроновий комплекс “Буковель”;

Завод LATEK – саундмодератори на ЗУ-23-2;

Науково-виробниче ПП “СПАРИНГ-Віст Центр” – сучасні засоби рхбзахисту.

На виставці були представлені ще ряд компаній Асоціації зі своїми унікальними розробками.

🌞 24.06.21 – Голова Наглядової ради Асоціації Дмитро Уманець взяв участь в засіданні круглого столу “Що відбувається з оборонними закупівлями?”, який був організований StateWatch , Незалежною антикорупційною комісією – НАКО та Проєктом реформи оборонних закупівель.

В ході заходу було обговорено наступні питання:

Запровадження оборонних закупівель. Системні проблеми.

Розсекречення та прозорість на шляху до НАТО. Стан та перспективи.

🌞 25.06.21 Голова Правління Асоціації Руслан Джалілов взяв участь у засіданні Громадської ради при Мінстратегпромі, членом якої він являється.

🌞 Протягом місяця Голова Правління Асоціації Руслан Джалілов брав активну участь в роботі організаційного комітету з підготовки до Міжнародного оборонного інвестиційного форуму України на базі фестивалю Sikorsky Challenge Україна (SCU), який має відбутися в КПІ імені Ігоря Сікорського 12 серпня 2021 року.

Організатором форуму виступає Мінстратегпром.

На форум запрошені Президент України, представники МЗС, Міноборони, МОН, Національного технічного університету «КПІ ім. Ігоря Сікорського», ДКАУ, ДК «Укроборонпром», Ліги оборонних підприємств, Асоціації виробників озброєння і військової техніки України, дипломатичних установ та міжнародних організацій.

Під час заходу заплановано проведення демонстрації окремих зразків озброєння та військової техніки вітчизняних виробників, а також розробок в оборонній галузі, які пропонують українські науковці для розвитку оборонно-промислового сектору.

Шановні члени Асоціації!

Запрошуємо вас взяти участь в даному форумі. У вас буде унікальна можливість продемонструвати зразки озброєння та військової техніки на найвищому представницькому рівні та зацікавити потенційних інвесторів.

Слідкуйте за нашими новинами. Вже в липні місяці ми готуємо ряд цікавих та корисних заходів для представників компаній нашої Асоціації.Підписуйтесь на нашу сторінку в Фейсбук, щоб бути в курсі останніх новин.