We are proud of our reputation
for delivering the highest quality work

Лист до Кубіва С.І., Першого Віце-прем’єр-міністра України


Асоціація виробників озброєння закликає Уряд зупинити будь-які ініціативи щодо прийняття окремих законодавчих актів в сфері регулювання відносин за напрямом оборонно-промислового комплексу України.

Позиція Асоціації: будь-яким законодавчим ініціативам МАЄ ПЕРЕДУВАТИ системне опрацювання проблематики з відповідним полісі-процесом.

У зв’язку з цим Асоціація звернулась до КУБІВА Степана Івановича, Першого Віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України з пропозицією створення єдиної робочу групу, куди будуть залучене експертне середовище, «Асоціації виробників озброєння та військової техніки України» включно.

Експертне середовище наполягатиме на формуванні прозорих та зрозумілих принципів реформування ОПК. Результатом спільних зусиль має стати Законопроект, що закладе основу дієвого та докорінного реформування системи управління ОПК.

Кінцевою метою реформування, повинно стати  створення нової, ефективної системи державного регулювання розвитку ОПК на конкурентних засадах.

Документи за посиланням:

Про створення Робочої групи АВОВТ

Про створення АВОВТ