Ми пишаємомось нашою роботою

Бійці батальйону імені Шейха Мансура підпали під санкції РНБО


Черговий раз, сподіваюсь всім зрозуміло ким, підривається репутація діючий влади та створюються умови щодо дестабілізації в нашій країни.

Я мав за честь ще в 2014 році, під час особистої участі в АТО, спілкуватися з вояками батальйону імені Шейха Мансура.

Розповім вам трохи про історію цього героїчного батальйону.

Міжнародний миротворчий батальйон імені Шейха Мансура — неурядове добровольче збройне формування, що бере участь з 2014 року у війні на Сході України на стороні Збройних Сил України і складається переважно з чеченців, які за покликом серця прибули підтримати нас у тяжкі часи, а саме, під час початку активних військових дій на Сході України.

Зокрема, батальйон брав участь в боях під Широкіним.

Міжнародний миротворчий батальйон названо на честь лідера кавказьких горців кінця XVIII століття Шейха Мансура.

Батальйон під час проведення АТО/ООС добре себе зарекомендував і отримав схвалення і підтримку з боку побратимів.

Український народ висловлює лише слова вдячності та поваги нашим побратимам, але як завжди, існуюча державна система в країні, черговий раз показує свою недосконалість та безвідповідальність.

Вся справа в тому, що РНБО своїм рішенням №203/2021ввело персональні санкції до командира добровольчого батальйону імені Шейха Мансура Муслима Чеберлоєвского і ще декількох бійців.

Санкції передбачають позбавлення прав на інвестиції в Україні, на участь в приватизації державного майна, банківські операції та ряд інших.

Крім того, бійцям цього підрозділу, не зрозуміло з яких причин, затягують прийняття рішення про отримання українського громадянства.

Кому це вигідно?

Явно не народу України.

Питання: чому Україна так відноситься до людей, які за покликом серця, захищають її від російської агресії, щодня ризикуючи власним життям?

На моє переконання, керівництво РНБО та у цілому держави були скомпрометовані підлеглими, які готували документи, надавши недостовірну інформацію про діяльність батальйону, це однозначно дія спецслужб Росії.

Закликаємо керівництво держави звернути увагу на цю проблему!

Ми впевнені, що зазначене питання однозначно вирішить Верховний Головнокомандувач України та винні посадові особи будуть притягнуті до відповідальності.

А особовому складу батальйону Шейха Мансура бажаю міцного здоров’я, витривалості та найшвидшого вирішення всіх проблем.

За станом подій відслідковує вся країна, ми своїх не залишаємо.

Слава Україні! Слава всім захисникам нашої держави!

 

З повагою

Голова правління

Руслан ДЖАЛІЛОВ