Ми пишаємомось нашою роботою

АвтоКрАЗ може стати постачальником вантажівок для армії США і союзників


Военное ведомство США заключило трехлетний контракт с АвтоКрАЗом - АвтоКрАЗ

Як повідомляє autoconsulting.com.ua, АвтоКрАЗ уклав трирічний контракт на поставку контрактному командуванню армії США великовантажних автомобілів КрАЗ 4х4 і запасних частин до них.

Замовлені автомобілі включають транспорт для особового складу, бортові вантажівки, цистерни для води і палива.

Угода була укладена US21, провідним постачальником інтегрованих продуктів, послуг і логістики Міністерству оборони США, агентствам національної безпеки, федеральним цивільним агентствам, основним підрядникам і некомерційним організаціям в усьому світі.

Военное ведомство США заключило трехлетний контракт с АвтоКрАЗом - АвтоКрАЗ

Зосередившись на постачанні, забезпеченні та логістики, US21 проектує і розробляє рішення, які підтримують широкий спектр критично важливих програм, програм національної безпеки і допомоги.

«Незважаючи на те, що ніяких додаткових подробиць про контракт немає, можна припустити, що цей дещо несподіваний контракт являє собою бажання США підтримати Україну в її нинішньому конфлікті з сепаратистами, підтримуваними Росією. Придбані машини, ймовірно, не будуть використовуватися самою армією США, але будуть надані союзникам», – йдеться в повідомленні ArmyRecognition.

Военное ведомство США заключило трехлетний контракт с АвтоКрАЗом - АвтоКрАЗ

Поки немає ніяких подробиць по самому контракту, і що означає його трирічний період. Немає розуміння і про кількість передбачуваної поставки вантажівок КрАЗ, про моделі і механізми реалізації контракту.