Ми пишаємомось нашою роботою

Звернення Асоціації виробників озброєння і військової техніки України до приватних підприємств українського ОПК


Асоціація виробників озброєння і військової техніки України звертається до дійсних членів Асоціації, а також до всіх приватних виробників оборонної продукції!

Повідомляємо, що по результатам відряджень керівництва Асоціації до Сполучених Штатів Америки і переговорів з вищим керівництвом оборонного сектору США та представниками бізнесу в останні місяці було напрацьовано ряд домовленостей щодо поглиблення відносин з українськими підприємствами, залучення інвестицій та пошуку можливостей налагодження
спільних виробництв на території України. Крім того, в ході переговорів декілька проектів було успішно презентовано американськими інвесторам.

За результатами зустрічі з нашими американськими партнерами було погоджено пріоритети співпраці й план дій щодо необхідних змін законодавства обох країн, що в найближчий час полегшать умови ведення бізнесу й призведуть до відчутного поглиблення військово-технічної
співпраці між нашими країнами.

У звязку з цим:

1) Наразі ведеться активна підготовка щодо чергового раунду презентації інвестиційних проектів членів Асоціації. Звертаємось до Вас з пропозицією спільними зусиллями підготувати інвестиційні пропозиції по Вашим проектам з їх подальшою презентацією поважним інституційним інвесторам з країн Америки (США, Канада), Європи та Азії. Для спілкування з інвесторами щодо фінансування Вашого проекту просимо надати попередню інформацію за посиланням: https://goo.gl/xC3JX3. В анкеті Вам слід вказавти на якому етапі перебувають Ваші розробки, цілі та обсяги необхідного фінансування проектів.

Ми з Вами зв’яжемось в найближчий час для більш детального опрацювання інвестиційних пропозицій.

2) Ми працюємо над розширенням Каталогу українських підприємств-виробників і їх продукції. Ці каталоги з продукцією будуть презентуватись на найвищому рівні. Тож звертаємось до Вас з пропозицією спільними зусиллями підготувати презентацію Ваших підприємств і продукції. Ця інформація також може бути презентована Президентом Асоціації під час інвестиційного Форуму 17-18 травня 2017 року (більш детально за посиланням: http://newukraineevents.com/speakers/), де ми доповідатимемо щодо стану інвестиційного клімату оборонного сектору, а також щодо дійсних і майбутніх проектів.

Підкреслюємо, що у Форумі прийматимуть участь високопоставлені політичні діячі і інвестори Америки, Європи і Азії. З метою формування зазначених пропозицій та підготовки каталогу продукції приватних виробників озброєння та військової техніки України просимо Вас в найближчий час зв`язатись з Директором з розвитку Асоціації – Денисом Калачовим. Контактний номер: (050) 444 50 35.

З повагою,

Виконавча дирекція ГС “Асоціація виробників озброєння та військової техніки України”