Ми пишаємомось нашою роботою

Вітаю українських резервістів з професійним святом!


Дане свято відзначається в Україні відповідно до Указу Президента України № 274/2015 від 18 травня 2015 року, який заклав основи для формування військового оперативного резерву першої черги. Це дало можливість максимально зберегти безцінний бойовий досвід десятків тисяч мобілізованих громадян, які виконавши свій конституційний обов’язок, звільнилися з лав Збройних Сил України.

Я дякую вам за готовність завжди стати на захист України. Ця готовність забезпечується не тільки патріотизмом, вона є надійною складовою Збройних Сил України.
А ви для всіх українців — справжніми героями, які за покликом серця або за повісткою по мобілізації у найважчий для держави час прибули до військкоматів, аби дати відсіч ворогу.

Дякую вам за відвагу, героїзм та стійкість, які ви проявили під час захисту територіальної цілісності України, та за готовність у будь-який час знову стати до лав українського війська.

Сердечно бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, незламної віри, достатку, успіхів, перемог та нових звершень на благо нашої Батьківщини!

Слава Україні!

Голова правління
ГС “Асоціація виробників озброєння
та військової техніки України”

Руслан ДЖАЛІЛОВ