Ми пишаємомось нашою роботою

Виставки “Зброя та безпека” і “Авіасвіт-XXI”


Третій день поспіль у Міжнародному виставковому центрі Києва проходять масштабні виставки “Зброя та безпека” і “Авіасвіт-XXI”.

На виставках широко представлені державні та приватні компанії, які демонструють нову військову техніку, інноваційні розробки у безпековій сфері. Представлено ряд цікавих рішень в сфері авіабудування, бронетанкової техніки, артилерійського озброєння, високочастотного озброєння радіолокації, зв’язку та спеціального приладобудування.
Зокрема учасниками представлено безпілотний авіаційний комплекс “Сокіл-300”, нову зенітну ракету “Корал”, керований реактивний снарядом РСЗВ “Вільха”, протикорабельну крилату ракету комплексу 360МЦ “Нептун”, прототип БМП “Кевлар-Е”, розвідувально-ударний безпілотний комплексом RAM II, безпілотний комплекс вертолітного типу RZ 500 і ряд інших цікавих розробок.
Компанії ГС “Асоціація виробників озброєння та військової техніки України” також представлені на даному заході.
ТОВ «ЮЕЙ ДЕФЕНС» представлений програмно-апаратний комплекс «ICoMWare»: це – унікальне поєднання системи управління боєм, інтерфейсів з існуючими комунікаційними засобами, інтеграції з бортовими системами, датчиками та сенсорами.
Одночасна інтеграція різнорідних мереж: радіо, супутникових, радіорелейних.
Автоматична (без участі оператора та необхідності додаткових налаштувань) побудова мережі передачі даних, у тому числі з використанням низькошвидкісних каналів зв’язку.
Компанією “COMBAT CпН” представлено принципово нові зразки військової одягу і амуніції, які не поступаються світовим стандартам і адаптовані під нашу місцевість і озброєння.
62 найменування виробів компанії пройшли військові випробування в частині спеціального призначення Військово-Морських сил ЗС України. Висновки актів проведення випробувань засвідчують відповідність всіх виробів військовим стандартам (Україна і НАТО).
ТОВ “Укрспецсистемс” представлено новий БПАК PD-2;
ТОВ “ПРОКСІМУС” – новий протидроновий комплекс “Буковель”;
Завод LATEK – саундмодератори на ЗУ-23-2;
Науково-виробниче ПП “СПАРИНГ-Віст Центр” – сучасні засоби рхбзахисту.

На виставці представлені ще ряд компаній Асоціації зі своїми унікальними розробками.

Молодці! Так тримати! Ми пишаємося вашою роботою!

Запрошуємо всіх бажаючих 17 та 18 червня відвідати стенди компаній Асоціації та ознайомитись з їх унікальною продукцією та широкими можливостями.
ГС “Асоціація виробників озброєння та військової техніки України” вдячна Міністерству з питань стратегічних галузей промисловості за підтримку організації даних виставок.
Учасники заходу, особливо приватний сектор оборони, відчув бажання центрального органу виконавчої влади у активізації співпраці та, нарешті, реалізації конкретних заходів державно-приватного партнерства.
Вважаю, що попереду нас очікують реальні зміни у зміцненні обороноздатності нашої держави. Наша сила – у єднанні, наша перемога – в удосконаленні та тісній співпраці.
Впевнений, що виставки сприятимуть обміну передовим досвідом, проведенню переговорів та укладенню певних угод. Дані заходи сприятимуть розширенню міжнародного військово-технічного співробітництва та просуванню української продукції на зовнішніх ринках.
Голова правління
Руслан ДЖАЛІЛОВ

При підготовці використано матеріали Мінстратегпрому.