Ми пишаємомось нашою роботою

“Україна зараз є полігоном” – інтерв’ю Президента Асоціації виробників озброєння “Голосу Америки”


Президент Асоціації виробників озброєння та військової техніки України Вадим Кодачигов в інтерв’ю “Голосу Америки” розповів про зарегульованість українського оборонно-промислового комплексу, ефективність роботи недержавних оборонних підприємств, а також зброю, яку вони поставляють в АТО.

За словам Президента Асоціації, приватні підприємства забезпечують українських бійців в АТО всією необхідною зброєю: від безпілотників до важкої техніки.

“Безпілотні літальні апарати оператив но-тактичного рівня, тактичного рівня, виробляються волонтерами чи недержавними підприємствами. Маса новітніх проектів по модернізації автоматів і мінометів, важкої техніки – це все забезпечують недержавні компанії”, – повідомив Кодачигов.

Також Кодачигов відмітив, що приватні підприємства працюють значно ефективніше державних компаній.

“Ніколи ще державне регулювання бізнесу не було ефективним. У нас немає за спиною такої величезної структури як “Укроборонпром”. Ми розуміємо, якщо ми плануємо заробити якісь кошти, ми маємо модернізовувати свою техніку, розвивати технології, максимально ефективно використовувати ресурси, які у нас є. Ми плануємо свої кошти, ми плануємо своє виробництво”, – додав він.

Повне інтерв’ю за посиланням.

http://ukrainian.voanews.com/a/vadym-kodachigov/3723070.html