Ми пишаємомось нашою роботою

У Франції представили гібридний бронеавтомобіль


У Франції представили гібридний бронеавтомобіль

У Франції представили гібридний бронеавтомобіль Scarabée розробки та виробництва місцевої компанії Arquus.

Про це повідомляє mil.in.ua з посиланням на Defense News.

На прес-конференції 10 березня генеральний директор Еммануель Левахер описав розробку як «вже не просто гарний прототип, а перший по-справжньому гібридний броньований автомобіль у світі».

Левачер уточнив, що низка потенційних клієнтів «вже виявили інтерес» до Scarabée, але не вказав, ким вони є.

Зараз ми шукаємо перших клієнтів, і сподіваємось, серед них буде французька армія, – сказав він

В даний час у Arquus 60 клієнтів, серед яких Міністерство оборони США, яке придбало 62 бронетранспортера Bastion, та канадська армія, яка придбала 1672 вантажівки.

Бронеавтомобіль ARQUUS
Задні колеса Scarabée забезпечують незалежне рульове управління, завдяки чому він може не тільки робити дуже вузькі розвороти (11 м або 36 футів), але, оскільки колеса задньої вісі при повороті можуть утримуватися паралельно передній, то бронемашина може рухатися одночасно вперед і вбік.

Ця унікальна можливість означає, що транспортний засіб може здійснювати унікальні рухи, а також продовжувати дивитися в бік ворога, рухаючись убік.

У Франції представили гібридний бронеавтомобіль. Зображення перспективних військових вантажних автомобілів Arquus ARMIS з колісною формулою 6×6.

Зображення перспективних військових вантажних автомобілів Arquus ARMIS з колісною формулою 6x6

У червні 2020 року компанія Arquus представила нове сімейство перспективних військових вантажних автомобілів ARMIS з колісними формулами 4х4, 6×6 і 8х8.

Машини розроблені в першу чергу для участі в планованому тендері збройних сил Франції на військові вантажні автомобілі нового покоління.

Зображення перспективних військових вантажних автомобілів Arquus ARMIS з колісною формулою 4x4

Презентацію сімейства машин ARMIS передбачалося провести в червні в Парижі на виставці Eurosatory-2020 року, нині скасованої через пандемію коронавіруса.

За повідомленнями ЗМІ, машина 6х6 матиме повну навантажену масу 21 тонну й оснащена дизельним двигуном в 340 к.с. і автоматичною або механічною (на вибір замовника) трансмісією.

 Фото Бронеавтомобіля ARQUUS та ін. – від пресслужби компанії