Ми пишаємомось нашою роботою

У Дніпропетровський області відбувся показ новітніх зразків озброєння Командуванню Теріторіальної оборони України.


18 лютого на території військового стрільбища 239 ЗВП (смт. Черкаське Дніпропетровської області) відбувся показ новітніх зразків озброєння Командуванню Теріторіальної оборони України.

Починаючи з 2018 року в Україні розпочався процес формування на базі загонів оборони бригад територіальної оборони (ТрО) за відповідними зонами територіальної оборони (бригада-область).

Відповідно до плану підготовки Командування Сухопутних військ Збройних сил України на 2021 рік, в період з 17 по 19 лютого було проведено фахові збори з офіцерами ТрО Командування Сухопутних військ, управлінь ТрО оперативних командувань, заступниками віськових комісарів з ТрО оперативних командувань, заступниками військових комісарів з ТрО – начальниками відділів ТрО ОТЦК та СП, командирами бригад ТрО під керівництвом командувача ТрО на базі ОК «Схід» .

У зв’язку з цим, Командувач Територіальної оборони України, генерал-майор Анатолій БАРГИЛЕВИЧ звернувся до нашої Асоціації з пропозицією щодо участі представників підприємств-членів Асоціації у демонстраційному показі новітніх зразків озброєння.

Учасники Асоціації з ентузіазмом відгукнулися на запрошення Командувача ТрО, і продемонстрували свої новітні розробки.

Зокрема у показі взяли участь:

ТОВ “СПН – СПЕЦІАЛЬНІ НАПРАЦЮВАННЯ”

ТОВ “КВП “СИНЕРГІЯ”

ТОВ “ДЕМАЙНІНГ СОЛШЕНС”

ТОВ “КВАДРО ЮА”

ТОВ “ТРИМЕН УКРАЇНИ”

ТОВ “ТРИТЕЛ”