Ми пишаємомось нашою роботою

Міжнародний оборонний інвестиційний форум України


Триває активна підготовка до Міжнародного оборонного інвестиційного форуму України на базі фестивалю Sikorsky Challenge Україна (SCU), який має відбутися в КПІ імені Ігоря Сікорського у серпні 2021 року.

Організатором форуму виступає Мінстратегпром.
На форум запрошені Президент України, представники МЗС, Міноборони, МОН, Національного технічного університету «КПІ ім. Ігоря Сікорського», ДКАУ, ДК «Укроборонпром», Ліги оборонних підприємств, Асоціації виробників озброєння і військової техніки України, дипломатичних установ та міжнародних організацій.
В даний час відбувається активне обговорення формату форуму, а також організаційне, фінансове та матеріально-технічне забезпечення заходу.
Під час заходу заплановано проведення демонстрації окремих зразків озброєння та військової техніки вітчизняних виробників, а також розробок в оборонній галузі, які пропонують українські науковці для розвитку оборонно-промислового сектору.

Шановні члени Асоціації!

Запрошуємо вас взяти участь в даному форумі. У вас буде унікальна можливість продемонструвати зразки озброєння та військової техніки на найвищому представницькому рівні та зацікавити потенційних інвесторів.

Голова правління

Руслан ДЖАЛІЛОВ