Ми пишаємомось нашою роботою

Віце-прем’єр-міністру України – Міністру з питань стратегічних галузей промисловості України пану Олегу Уруському було презентовано продукцію підприємств-членів Асоціації виробників озброєння та військової техніки України


18 грудня на виробничій базі столичного підприємства «РЕФОРМ» було презентовано продукцію підприємств-членів Асоціації виробників озброєння та військової техніки України Віце-прем’єр-міністру України – Міністру з питань стратегічних галузей промисловості України пану Олегу Уруському.

У презентації, організованій кервником Асоціації паном Русланом Джаліловим та членом Наглядової Ради Асоціації паном Олександром Кузьмою, взяли участь 12 підприємств, а саме:

 

ТОВ «СИНЕРГІЯ»
ТОВ «РЕФОРМ»
ТОВ «УКРСПЕЦСІСТЕМС»
ТОВ «АСЕЛСАН УКРАЇНИ»
ТОВ «ЕВЕРЕСТ ЛІМІТЕД»
ТОВ «ЮЕЙ ДЕФЕНС»
ТОВ «ТРИТЕЛ»
ТОВ «АРГО ЦЕНТР УКРАЇНИ»
ТОВ «ТРІМЕН УКРАЇНИ»
ТОВ «СПЕЦСЕРВІС»
ТОВ «INFINITY FOODS»

 

«Коли ми говоримо про реформу ОПК України, то це зачіпає інтереси і приватного сектору. Наразі українські приватні компанії виконують більше 50% державного оборонного замовлення. І з кожним роком ця частка зростає» – сказав пан Уруський на своїй сторінці у ФБ.

– Сьогодні мав нагоду ознайомитися із продукцією підприємств Асоціації виробників озброєння та військової техніки, куди входять деякі гравці у сегменті виробництва зброї, військової та спеціальної техніки.

– Ознайомився, зокрема, з БАК “PD-2” та “Лелека”, комплексом РЕБ “Нота”, системою “Hermes C2” та іншою продукцією військового призначення та подвійного використання. Частина представлених виробів вже давно успішно використовується в зоні проведення Операції об’єднаних сил. Однак цю частку необхідно нарощувати і наповнювати ЗС України сучасними зразками ОВТ.

Поспілкувався з виробниками, обговорили питання виробничої діяльності, розвитку військово-технічного співробітництва та державно-приватного партнерства, а також спільні шляхи для вирішення існуючих проблем,– підсумував пан Уруський.