Ми пишаємомось нашою роботою

«Українська бронетехніка» достроково передала до НГУ та Міноборони чергову партію бронемашин «Варта» (ВІДЕО)


Чергову партію бронемашин «Варта» з посиленим протимінним захистом передало КВП «Українська бронетехніка» (учасник Асоціації ВОВТУ) до Міністерства оборони та Національної гвардії України.

Про це повідомив директор конструкторсько-виробничого підприємства «Українська Бронетехніка» Олександр Кузьма.

«Сьогодні ми здаємо чергову партію для Нацгвардії і Міністерства оборони України вчасно і в строк. Ці автомобілі відправляються відразу в зону бойових дій. Попередня партія автомобілів вже більше півроку експлуатується успішно. У багатьох автомобілів вже пробіг від 15 до 30 тисяч кілометрів. Для броньовика це дуже хороший пробіг. Кожен автомобіль проходить заводські випробування мінімум 150 кілометрів по бездоріжжю і 500 кілометрів по шосе», – заявив директор підприємства.

«У нашій компанії багато співробітників, які пройшли службу в зоні бойових дій. Тому їх головна мета зробити якісний продукт для військових, які нас захищають. Наше підприємство посилило технологічний процес, завдяки чому можемо здавати автомобілі набагато раніше», – зазначив Кузьма.

За словами директора підприємства, «Українська Бронетехніка» зробила все можливе, щоб достроково здати першу партію автомобілів «Варта» для Міноборони на півроку раніше.

«Якщо порівнювати ці автомобілі за якістю і ціною з іноземними виробниками, то за якістю «Варта» значно краще. Це пояснюється також підвищеними вимогами наших військових в зоні АТО. На кожному етапі ми цей автомобіль спільно розробляли і модернізували. І зараз, можна сказати, що аналогів такого автомобіля немає. Якщо порівнювати за ціною, то «Варта» мінімум в два рази дешевше, ніж іноземні зразки», – зазначив Кузьма.

Директор підприємства нагадав, що «Українська Бронетехніка» спільно з Нацгвардією розробила новий вид бронеавтомобіля «Варта-Новатор», який буде використовуватися для спецпідрозділів Нацгвардії. Минулого тижня він успішно пройшов демонстраційні випробування.

За інформацією Національного промислового порталу