Ми пишаємомось нашою роботою

DIGITAL OF THE UKRAINIAN ARMY – ЗРОБИМО ЦИФРОВУ АРМІЮ РАЗОМ!


Асоціація виробників озброєння та військової техніки України  закликає керівництво держави звернути увагу на проблемні питання, без вирішення яких Збройні Сили України приречені назавжди на відставання від кращих  армій світу. Це стосується питання переходу нашої армії до СУЧАСНИХ СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ процесів управління військами усіх ланок військового керівництва (від тактичного до стратегічного)

Висновок один: якщо автоматизацію ЗСУ (як технічну, так і кадрову) сьогодні буде знищено — НАСТУПНОГО ШАНСУ ВЖЕ НЕ БУДЕ.
Розуміючи, що це питання можливо вирішити лише завдяки втручанню вищого керівництва держави, Асоціація  звернулась до Президента України – Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО.

Виробники-виконавці дослідно-конструкторських робіт у сфері автоматизації для ЗСУ,  і в першу чергу замовники-військові, очікують на позитивну реакцію та прийняття  рішень державного рівня щодо кардинальних змін у сфері управління військами (автоматизація, телекомунікації, інформаційні технології, кібербезпека), пріоритетну увагу до розвитку цієї сфери,її швидку розбудову за рахунок впровадження сучасних технологій провідними українськими підприємства.

Консолідація зусиль проти паперових чиновників та лобістів на найбільш пріоритетному напрямку сучасних озброєнь здатна дати швидкий результат.

Ми віримо, що людина, яка запевнила усю країну, що «Процес перетворення України на цифрову державу вже незворотній» спроможна вирішити цю проблему.

БУДУЄМО АРМІЮ УКРАЇНИ РАЗОМ!!!

 

Керівництво Асоціації

Скан копія Звернення Президенту України