Ми пишаємомось нашою роботою

Асоціація візьме участь в інвестиційному форумі New Ukraine Conferences 2017


Керівництво Асоціації виробників озброєння і військової техніки України візьме участь в п’ятій міжнародній інвестиційній конференції «New Ukraine 2017», яка відбудеться 17-18 травня в Києві.

 

Конференція об’єднає інвесторів, урядовців, керівників компаній, представників малого та середнього бізнесу з України, США, Ізраїлю, Канади, Центральної та Східної Європи. На конференції відбудеться дев’ять панельних дискусій, в ході яких учасники обговорять можливості залучення венчурних інвестицій в нові технології для розвитку економіки України.

 

Президент Асоціації виробників озброєння і військової техніки України Вадим Кодачигов візьме участь в дискусії присвяченій розвитку оборонного сектору, машинобудівної та аерокосмічної галузей України. Також президент Асоціації проведе ряд зустрічей з закордонними інвесторами, в ході яких сторони обговорять можливості поглиблення відносин з українськими оборонними підприємствами, а також фінансування та налагодження спільних виробництв на території України. Крім того, закордонним партерам будуть презентовані інвестиційні проекти прідприємств-учасників Асоціації.

 

Асоціація виробників озброєння і військової техніки України створена в березні 2017 року для реформування законодавства в сфері регулювання українського ОПК, спрощення механізмів експортного контролю для приватних оборонних підприємств, а також створення конкурентних умов на українському ринку озброєнь. Асоціація об’єднує провідні приватні підприємства оборонно-промислового комплексу України. Члени Асоціації забезпечують українську армію бронетехнікою, засобами протиповітряної оборони, засобами радіоелектронної боротьби, безпілотними літальними апаратами і іншими зразками сучасного озброєння.