Ми пишаємомось нашою роботою

«Зброя та безпека – 2017» – вдалий дебют AUDM


Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека – 2017», яка проходила у Києві, стала дебютною для Асоціації виробників озброєння та військової техніки України (AUDM).
Виступивши єдиним стендом, компанії-учасники Асоціації потужно заявили про себе, викликавши неабияку зацікавленість до своєї експозиції як у спеціалістів, так і у пересічних відвідувачів.
До уваги учасників та гостей виставки члени AUDM запропонували як серійні зразки обладнання та військової техніки, так і проекти та перспективні розробки, що охоплювали фактично увесь галузевий спектр.
Чотири дні напруженої роботи на стенді та численні переговори з майбутніми партнерами у міжнародних та національних проектах дали чудовий грунт для подальшого розвитку як кожної з компаній-учасниць, так і Асоціації у цілому.
У AUDM переконані, що час до наступної виставки слід використати так, аби «Зброя та безпека – 2018» була вже не просто демонстраційною подією для наших підприємств оборонно-промислового комплексу, а свого роду професійним звітом за рік, що минув між цими визначними подіями у воєнно-технічній галузі.