Ми пишаємомось нашою роботою

Засідання Правління Асоціації


20 лютого 2020 року на базі Асоціації відбулося щомісячне засідання Правління. На заході були присутні всі члени Правління Асоціації.

1.КІСКІН Юрій Володимирович, ТОВ «Укрспецсистемс» – Голова Правління;

2. ДЕРІГІН Дмитро Володимирович, ТОВ «Сайнс Технолоджі»;

3. ПАСТУХОВ Юрій Володимирович, ТОВ «Еверест Лімітед»;

4. САФОНОВ Дмитро Вікторович, ТОВ «Трімен Україна»;

5. ДЖАЛІЛОВ Руслан Володимирович, ТОВ «Дефенс Технолоджі»;

6. КИРИЛИЧ Юрій Володимирович, ТОВ «ДефХат»;

7. ГОЛДІН Андрій Сергійович, ТОВ «Українські технології та інновації».

 

В першу чергу, керівник Асоціації Руслан ДЖАЛІЛОВ звітував Членам Правління про виконану роботу Асоціації у лютому. Повідомив, що протягом місяця керівництвом спілки було організовано та проведено близько 12 робочих зустрічей з компаніями-виробниками озброєння та військової техніки, з них ТОВ “Сі Меджик Україна” та ТОВ “Оборон Сервіс” стали новими членами Асоціації. Також, плідною була зустріч з керівниками польської компанії “Advanced protecyion systems” SA, яка розробила і запустила в серійне виробництво унікальну систему для виявлення та нейтралізації БПЛА.

У ході звіту Член Правління, представник ТОВ «Сайнс Технолоджі» Дмитро ДЕРІГІН запропонував звернути увагу на експортний потенціал українських оборонних компаній та активізувати діяльність у цьому напрямку.

 

Голова Правління Юрій КІСКІН наголосив на необхідності участі представників Асоціації у робочих групах при Міністерстві оборони України, Кабінеті Міністрів України, профільних комітетах Верховної Ради і Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України з питань розвитку озброєння та військової техніки, а також важливості  відпрацювання нормативно-правової бази та законодавчих актів з питань формування оборонно-промислового комплексу України.

На початку 2020 року Громадська спілка “Асоціація виробників озброєння та військової техніки України” взяла участь у декількох нарадах в Міністерстві оборони України, зокрема щодо вдосконалення зв’язку у військах Збройних Сил України та в обговоренні проекту Закону “Про військо-консалтингову діяльність”. Разом з тим, за нашої участі пройшли нарада у Департаменті військово-технічної політики щодо впровадження стандартів НАТО серії  AQAP на оборонних підприємствах України та публічне громадське обговорення Проекту Концепції державної політики щодо досягнення цілі 15.2 «Сили оборони України досягли нових визначених спроможностей, що відповідають військовим критеріям членства України в НАТО» Програми діяльності Кабінету Міністрів України

 

Щодо перспектив розвитку:

На Засіданні Члени Правління та Керівництво сформували план роботи на майбутній місяць. Головними завданнями є:

♦ продовження роботи з членами-компаніями Асоціації;

♦ розширення спільних проектів із членами спілки;

♦ продовження формування каталогу продукції оборонних підприємств України;

♦ продовження формування нормативно-правової бази для членів спілки;

♦ участь Асоціації у виставках, нарадах та інших заходах щодо озброєння та військової техніки.

 

 

З повагою,

Виконавча дирекція