Ми пишаємомось нашою роботою

Ukrspecsystems – інновації, перевірені війною


Учасник Асоціації виробників озброєння та військової техніки України – компанія «Укрспецсістемс» була заснована у 2014 році, на самому початку військового конфлікту на Сході України. І оскільки на той момент, українська армія не мала готових безпілотників для повномасштабних операцій, «Укрспецсістемс» зайнялись виготовленням власних. За підтримки військових радників та часткового запозичення особливостей рекреаційних дронів та квадрокоптерів, було створено перший власний безпілотний апарат спеціально для військових цілей. Згодом безпілотники компанії «Укрспецсістемс» довели свою ефективність та надійність у реальному середовищі бойових операцій.

Компанія займається розробкою та виробництвом комплексів БПЛА, наземних станцій управління та корисного навантаження. На даний момент продукція компанії включає в себе комплекс БПЛА планерного типу PD-1, компактний тактичний коптер ПК-1 з різними корисними навантаженнями, а також лінійку гіростабілізованих платформ з різними камерами для коптерів і авіаліній.

На даний час «Укрспецсістемс» налічує понад 40 досвідчених фахівців, які займаються розробкою, виробництвом, монтажем продукції . Широкий спектр фахівців та потужна технічна база дають  можливість виконувати  завдання від розробки та створення прототипів нових продуктів до реалізації, послідовного виробництва, за короткий період часу.

«Укрспецсістемс» була нагороджена найбільшим символом довіри від української армії, коли заключили урядовий контракт на поставку БПЛА. Дивовижні огляди від багатьох всесвітньо відомих брендів на AUVSI XPONENTIAL в Далласі та LIMA 2017 в Куалі Лампур довели, що компанія рухається в правильному напрямку.

Прес-служба АВОВТУ