Ми пишаємомось нашою роботою

Україна – арабські відносини.


«Асоціація виробників озброєння та військової техніки України» продовжує свою роботу з розширення зв’язків на зовнішніх ринках та пошуку міжнародних партнерів з питань розвитку озброєння та військової техніки України.
На сьогодні, українські компанії активно розвивають відносини з арабським світом. Підтвердженням того є сумісна участь ряду приватних компаній України з Саудівською компанією світового рівня «Science Technology» на виставці IDEX 2019. Це черговий крок у розширенні можливостей виходу приватних українських компаній на світові ринки озброєння.
Також хочеться виразити слова вдячності нашим друзям та партнерам з Саудівської Аравії, керівництву та співробітникам офісу «Science Technology» в Україні за можливість взяти участь у міжнародній виставці озброєння та технологій безпеки – IDEX 2019 у якій задіяні ведучі виробники зі всього світу, проведену роботу та допомогу в просуванні продукції приватного українського оборонно-промислового комплексу на світовий ринок, в тому числі в країни Близького Сходу. Ми сподіваємося за допомогою наших партнерів вийти на принципово нові рівні розвитку озброєння та покращити іміджеві показники стану оборонно-промислового комплексу України.
Очікувані результати вже є. За три дні на виставці ми маємо багато замовників та високий інтерес зі сторони світового товариства. Нарешті Україна стає відомою серед приватних виробників озброєння, що безперечно ефективно вплине на розвиток інвестиційного клімату і в цілому на розвиток нової моделі функціонування оборонно-промислового комплексу Україні. світом.

Директор Асоціації,

Руслан Джалілов.