Ми пишаємомось нашою роботою

Щорічна міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ»


Шановні колеги!

Громадська спілка «Асоціація виробників озброєння та військової техніки України» візьме участь у щорічній Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ», яка проходитиме 16-17 травня 2019 року в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів).

“Ця конференція є чудовим приводом для обміну досвідом та наукового пошуку з метою підвищення обороноздатності України” – зауважив начальник Національної академії сухопутних військ, доктор історичних наук, професор, заслужений працівник освіти України генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Метою конференції буде обговорення результатів наукових досліджень з питань озброєння та військової техніки Сухопутних військ, обмін досвідом наукової і науково-технічної діяльності, підготовка рекомендацій щодо подальших напрямів та шляхів вирішення проблемних питань. Нижче наведені головні тематики секцій конференції:

1.Перспективи розвитку озброєння та військової техніки механізованих і танкових військ.

2.Перспективи розвитку технічних засобів розвідки, роботизованих і дистанційно керованих безпілотних зразків та систем озброєнь.

3.Перспективи розвитку ракетно-артилерійського озброєння.

4.Науково-технічні та психолого-педагогічні аспекти підготовки військ.

5.Актуальні проблеми розвитку систем управління військами.

6.Перспективи розвитку озброєння та військової техніки спеціальних військ.

7.Історичні аспекти військово-технічної політики держави.

На заході учасники будуть мати можливість долучитися до проведення презентації продукції на виставці досягнень у галузі озброєння та військової техніки. Враховуючи актуальність заходу, а також важливість зближення військових замовників та виконавців, заохочуємо всіх членів Асоціації взяти участь у даній конференції.