Ми пишаємомось нашою роботою

Підприємства Асоціації запрошені до участі в Українському форумі машинобудування та інжинірингу


Компанія UPROMEX, в якості співорганізатора, запросила учасників АВОВТУ взяти участь в Українському форумі машинобудування та інжинірингу, який відбудеться 4 квітня 2018 р. в готелі Premier Palace в Харкові.

Український форум машинобудування та інжинірингу скликається з метою створити незалежну платформу, де зустрічаються провідні українські машинобудівні та інжинірингові компанії зі своїми зарубіжними колегами і чиновниками національного і регіонального рівнів. Форум надасть унікальну можливість обговорити перспективи сектора, стратегії розвитку, вплив глобалізації та поширення цифрових технологій на дану галузь, а також розробити план необхідних заходів стосовно досягнення українськими машинобудівними та інжиніринговими підприємствами ділової досконалості і конкурентоспроможності на світовому рівні.

Захід проводиться за офіційної підтримки цілої низки офіційних органів та асоціацій, зокрема, Офісу реформ КМУ, Комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва, Харківської міської ради, Харківської обласної державної адміністрації, Німецько-Української промислово-торговельної палати (AHK) і Американської торговельної палати в Україні.

Ознайомитись з детальною інформацією та зареєструватись на форум можна тут.

Для членів Асоціації надається знижка 25% (при реєстрації введіть код Upromex25).

Проект програми форуму додається.