Ми пишаємомось нашою роботою

На З’їзді Спілки було обрано новий склад Правління та затверджено ключові напрями розвитку


5 грудня 2018 року Відбувся З’їзд членів Громадської спілки “Асоціація виробників озброєння та військової техніки України”.

Під час заходу було заслухано звіти Голови Правління та Директора щодо результатів та актуальної проблематики діяльності керівних органів Спілки.

Також були обговорені й погоджені зміни до Статуту Спілки, призначено новий склад Правління та Наглядової ради Асоціації. У зв’язку з розширeнням комерційної діяльності ТОВ “КОРТ” та неодноразового звернення діючого  Голови Правління-Президента Асоціації – Вадима Кодачигова на передачу своїх повноважень наступному кандидату на посаду Голови Правління голосуванням З’їзду членів Громадської спілки “Асоціації виробників озброєння та військової техніки України” було обрано кандидата технічних наук, директора Приватного підприємства “Конкард” – Еміра Валєєва, який на з’їзді коротко резюмував власний досвід та можливості. Наглядову Раду Асоціації залишився очолювати діючий Голова – Уманець Дмитро Іларіонович.

Під час обговорення стратегічних напрямків діяльності Спілки було погоджено розвиток тісної співпраці з іншими профільними об’єднаннями і організаціями.

Після З’їзду було проведено робочу зустріч Правління та Наглядової Ради Асоціації під час якої було обговорено регламент та ключові принципи подальшої роботи керівних органів Спілки.