Ми пишаємомось нашою роботою

Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ»


 

 

 

 

 

 

 

 

Громадська спілка «Асоціація виробників озброєння та військової техніки України» взяла участь у щорічній Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ», яка проходила 16-17 травня 2019 року в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів).

Метою конференції було обговорення результатів наукових досліджень з питань озброєння та військової техніки Сухопутних військ, обмін досвідом наукової і науково-технічної діяльності, підготовка рекомендацій щодо подальших напрямів та шляхів вирішення проблемних питань. Кожен учасник мав можливість виступити з доповіддю та взяти участь у обговоренні.

Від Асоціації доповідав Керівник – Руслан Джалілов. Насамперед він коротко описав діяльність Асоціації, перспективні завдання, а також 5-річні досягнення у розробці та серійному постачанні озброєння та військової техніки до Збройних Сил України.  Презентація    (Презентація. ENG)

Головними темами виступу стали:

– Проблематика питань розвитку ОВТ та шляхи їх вирішення;

– Діяльність приватних підприємств у розробці та серійному постачанні ОВТ.

Під час доповіді Руслан Володимирович приділив увагу не тільки досягненням у оборонно-промисловому секторі, а й наголосив на тих завданнях, які виконати не вдалось. Зокрема, актуальним не вирішеним питанням залишається проведення заходів з дерегуляції питань створення та виробництва озброєння та військової техніки, які так очікувані державними та приватними підприємствами.

У представленій презентації присутні ознайомились з актуальними на сьогоднішній день проблемами та шляхами їх вирішення. Під час обговорення, учасники конференції погодились з доповідачем та визнали важливість та актуальністьзазначених проблем.

На завершення, присутнім були представлені зразки озброєння та військової техніки,серед виробників яких були члени-компанії Асоціації.