Ми пишаємомось нашою роботою

Бронеавтомобіль «Варта» успішно пройшов випробування в зоні АТО


Спеціалізований бронеавтомобіль «Варта», виробництва компанії «Українська бронетехніка», яка входить до складу Асоціації виробників озброєння та військової техніки України, успішно пройшов випробування на полігоні поблизу Слов’ янська.

Зокрема, в період з 3 по 14 квітня було проведено підконтрольну експлуатацію діючого зразка спеціалізованого броньованого автомобіля «Варта» в/ч 3018.

 

За інформацією компанії, підконтрольна експлуатація тривала два тижні. За цей період СБА «Варта» проїхав більше 3000 км в умовах максимально наближених до бойових.

«Під час цього періоду броньований автомобіль виконував різні завдання, а саме: доставляв особовий склад, боєприпаси, провізію та інших необхідний вантаж на передові блок-пости в районі Авдіївки, Волновахи, Маріуполя, Водяного, Мар’їнки та Світлодарська. Протягом виконання маршу, були перевірені експлуатаційні характеристики виробу, які значно перевищують заявлені в тактико-технічних характеристиках», – відмітили представники «Української бронетехніки».

Машина легко долала всі перешкоди: бездоріжжя, розбиті рокадні дороги та протитанкові рви, надовби та багнюку.

Відео випробувань за посиланням:

Нагадаємо, що бронеавтомобіль активно використовують в спецопераціях підрозділи поліції «КОРД», «Дніпро-1», а з 2017 року і полк НГУ «Азов».