Ми пишаємомось нашою роботою

Збройні Сили України отримали бронеавтомобілі Land Rover


Днями Національні збройні сили Латвійської Республіки передали українським військовим партію медичних автомобілів на базі позашляховиків Land Rover Defender, повідомив портал autocentre.ua.

Українські військові медики отримали спеціально обладнані, броньовані автомобілі Land Rover Defender. Збройним Силам України було передано сім транспортних засобів з метою сприяння посиленню можливостей їх військово-медичного забезпечення.

Зазначений внесок є частиною підтримки Латвією зусиль України у сфері євроатлантичної інтеграції, повідомляє командування медичних сил ЗС України на своїй сторінці у Фейсбуці.

В офіційній церемонії передачі, яка відбулася на території військово-повітряної бази Національних збройних Сил Латвії в місті Лієлварді, взяли участь віце-прем’єр-міністр, міністр оборони Латвії Артіс Пабрікс і посол України Олександр Міщенко.

“Кузов і вікна цих автомобілів куленепробивні. Знаючи, що медики часто дістають поранення й гинуть в умовах війни на українській території, дуже важливо поліпшити їхні безпеку та умови праці, щоб вони могли і далі рятувати солдатів”, — сказав А. Пабрікс.